ing.Dan Erceanu

ing.Dan Erceanu

vineri, august 07, 2009

ce invelitoare folosim?

1. Tiglele metalice cu acoperire de piatra naturala Gerard sunt garantate de producator pentru 50 de ani, in sistem pro-rata.
2. Acoperisul Gerard este usor (1/7din greutatea tiglei ceramice) fapt ce asigura un montaj facil si poate insemna economii consistente la realizarea structurii.
3. Produsul este foarte puternic si durabil si poate rezista la cele mai severe intemperii
4. Acoperisul Gerard implica intretinere usoara.
5. Produsul este oferit intr-o gama larga de modele si culori si permite un grad mare de libertate in stilul arhitectural ales.
6. Suport tehnic (brosuri, scheme, manuale) pentru operatiile de montaj acoperis.
7. Profilarea in module mici reduce pierderile de material si implicit costurile.
In primul rand, acoperisurile noastre sunt usoare (aproximativ 1/7din greutatea tiglelor de beton sau ceramice) fapt ce permite reducerea timpului de instalare si poate insemna economii substantiale la realizarea structurii acoperisului


In al doilea rand, produsele noastre se pot instala in conditii de panta de min 12 grade si pana la pereti verticali..

Acoperisurile Gerard se potrivesc pentru cele mai usoare sau mai complexe forme de acoperisuri. Furnizate intr-o gama larga de culori, aceste sisteme confera un grad ridicat de libertate.

In ultimul rand, acoperisurile Gerard implica mentenanta redusa, sunt foarte puternice si durabile si pot rezista la cele mai grave intemperii - vezi performante la intemperii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu